• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч учнів Тарашанської ЗОШ І-ІІІст з старшим інспектором СЮП ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області, капітаном поліції Валентином УРСУ та начальником ССД Тарашанської ТГ Оленою Василівною Сандуляк.

Зустріч учнів Тарашанської ЗОШ І-ІІІст з старшим інспектором СЮП ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області, капітаном поліції Валентином УРСУ та начальником ССД Тарашанської ТГ Оленою Василівною Сандуляк.

2021-10-11

/Files/images/23.jpg

11 жовтня відбулась зустріч учнів Тарашанської ЗОШ І-ІІІст з старшим інспектором СЮП ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області, капітаном поліції Валентином УРСУ та начальником ССД Тарашанської ТГ Оленою Василівною Сандуляк. Головною метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки. Розмова йшла про види правопорушень, які часто трапляються у шкільному середовищі та на вулиці, акцентувалась увага на видах відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. Також було затверджено спільний план роботи школи та ювенальної превенції.

Особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві. Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисну інформації та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

/Files/images/20.jpg

/Files/images/21.jpg

/Files/images/22.jpg

/Files/images/24.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 19

Коментарi