З Днем працівників освіти!

2021-10-03

/Files/images/1_nebesna_sotnya/FB_IMG_1633262988732.jpg

Шановні колеги!

Немає завдання більш благороднішого, ніж давати людям знання, готувати їх до життя в суспільстві. Ми усі родом зі школи. У всіх нас були вчителі й викладачі. Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість, вміння донести знання до своїх учнів!

Висловлюю Вам сердечну вдячність за самовіддану щоденну, титанічну працю за великий талант, за мудрість і великодушність, за любов до дітей і вірність обраній справі, за той вогонь добра і знань який ви запалюєте в серцях ваших учнів.
Тож нехай Ваша мудрість та досвід завжди будуть вшановані державою, учнями, батьками. Вчіть дітей добру, справедливості, готуйте їх до життя у суспільстві, яке швидко змінюється та вимагає високого рівня освіченості. Щоб зерно знань, яке ви сієте, завжди проростало і давало могутній урожай!

Бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

З повагою, голова ПК Бужак А.Є.

Кiлькiсть переглядiв: 83

Коментарi